Välkommen till bloggen

Hej!

Mitt namn är Rino och den här bloggen kommer vara min konst-portal för mina personliga verk och mina tankar om verkens utveckling.

Jag har varit verksam inom kulturvärlden i hela mitt liv och har helt försörjt mig på konst sedan 10 år tillbaka.

Mina verk är en direkt återspegling av mina personliga tankar och känslor och betyder därför väldigt mycket för mig.

Med denna blogg hoppas jag kunna ge en bättre inblick i hur jag tänker med verken och därmed ge dem ett ytterligare djup.

 

Mitt liv har innehållit både upp- och nedgångar och det har varit långa perioder som präglats av psykisk ohälsa. Därmed vill inte sägas att jag levt ett dåligt liv, man kanske snarare kan kalla det färgstarkt. Konsten är, som för så många andra, ett sätt att få utlopp för mina känslor och jag hoppas kunna förmedla dessa till betraktaren. Den största lyckan skulle vara att kunna ge styrka till andra som haft det svårt.

När det gäller tekniker inom konst så har jag provat det mesta som går att göra på duk. Min senaste fascination har blivit akvarell eftersom det skiljer sig väsentligt från andra tekniker.

Jag hoppas att du tycker att du finner detta intressant och kommer tillbaka.

/Rino