Ta hand om löshår på bästa vis i Göteborg

Det är spännande med löshår som snabbt förändrar din frisyr och stil. Det kan kännas helt otroligt att gå från att vara korthårig till att få ett långt svallande hår. Om du vill att det ska se naturligt ut så är det viktigt att du får en hårförlängning i Göteborg som är gjord med tanke på din hårfärg, din frisyr och mer.

När hårförlängningen är klar så ska du inte missa att få tips om hur du ska sköta ditt löshår. Det bör vara av hög kvalitet, men din hantering kommer att påverka hur länge det håller.

Här är några viktiga tips för hur du kan sköta ditt löshår i Göteborg:

Undvik onödiga behandlingar – När du väl har satt in löshåret så bör du ha fått rätt färg och en frisyr som du trivs med. Att färga, bleka och på andra sätt försöka ändra löshåret, är något som kommer att slita på det.

Tvätta på rätt sätt – Förbered dig för hårtvätt och se till att ditt löshår inte skadas. Använd milda hårprodukter som vårdar istället för att slita på din hårförlängning.

Borsta och föna varsamt – Du kan borsta och föna som vanligt men var medveten om att det hela tiden kommer att falla ur hårstrån ur löshåret. Om du inte vill skynda dig för att få en ny hårförlängning i Göteborg på en gång så ska du vara varsam då du fönar och borstar. Slit inte, om det har uppstått tovor så ska dessa redas ut försiktigt.

Sov i flätor – För att slippa onödigt trassel så kan du sova i flätor. Det gör att ditt löshår kan räcka mycket längre. Dessutom så blir det lättare att få det att se fint ut när du inte tovar till det i sömnen.