Hur många gånger i veckan behövs företagsstädning?

Hur många gånger i veckan ska städaren komma till företaget? Svaret på den frågan beror bland annat på hur många som jobbar på företaget. När det rör sig om flera hundra personer kan det vara bra att få företagsstädning varje dag. Det kommer att behövas för att gemensamma utrymmen ska förbli fräscha.

Företagsstädning för mindre företag

För mindre företag behövs städningen inte lika ofta. Men det är viktigt att få hjälpen någon gång i veckan. Företagsstädning inkluderar ju viktiga saker som grundläggande rengöring av golv, toaletter såväl som extra moment som rengöring av lampskärmar. Med regelbunden städning på företaget blir det aldrig så smutsigt att det känns jobbigt att vistas i lokalerna. Även om det finns en god rutin bland anställda för pentry och gemensamma rum är det inte dumt att få den professionella hjälpen.

Flexibla lösningar är bra

När ni börjar med företagsstädning kan det vara klokt att välja en städfirma som ger flexibla lösningar. Det gör det möjligt att börja med städningen någon gång i veckan och sedan öka på om det behövs. Vissa perioder kan kräva mer städning. Det är till exempel trevligt att få golvet rengjort oftare under vintern då det lätt dras in slask än under sommaren då många har ledigt. Med en flexibel företagsstädning ser ni till att få det stöd som behövs.

Städning efter arbetstid

För mindre arbetsplatser kan det vara skönt att få företagsstädningen efter kontorstid. Det är alltid lättare för städaren att göra jobbet då ingen är på jobbet. För större företag som får städning varje dag kan det här vara en omöjlighet då städhjälpen behövs så frekvent.

Läs mer på Neonias hemsida.