5 tips för perfekt löshår

Skaffa inte bara löshår, lär dig hur du får perfekta extensions med rätt val och god skötsel. Idag finns det många olika märken och metoder. Det är viktigt att du väljer hög kvalitet och att du får hjälp med insättning för att det ska se snyggt ut.

Här är 5 tips för dig som vill ha perfekt löshår:

  • Löshår av god kvalitet

Välj alltid löshår av god kvalitet. Det finns syntetiskt som ser bra ut men många är överens om att äkta hår är vackrast. Det kommer att se naturligt ut och kan också stylas för att passa dig perfekt.

  • Rätt teknik för insättning

Du kan sätta in löshåret själv och det finns att köpa online. Men tänk på att det kanske inte kommer att bli så snyggt då du inte är van. Om du inte kommer åt ordentligt kan det leda till att löshåret inte sitter precis som det ska. Då blir det inte så snyggt! Låt en van hand sätta in dina extensions.

  • Skötsel av löshåret

Det är viktigt att sköta löshåret för att få det att förbli snyggt längre. Här kan du få många knep från den som jobbar med hårförlängningar. Du bör bland annat tänka på hur du tvättar och kammar det då det sitter i.

  • Professionell hjälp

För att få hårförlängningar att förbli snygga längre kan det vara klokt att boka in professionella behandlingar. Då kan du också fylla på med mer hår om det behövs. När du ändå kommer in för att snygga till håret kan du ju också få hjälp med önskad frisyr.

  • Frisyrer som klär dig

Tänk på att löshår måste användas i rätt frisyrer för att det ska se bra ut. Det är viktigt att du får en frisyr som passar just dig. När du får hjälp med frisyrer får du ut mycket mer av dina extensions. Det är också en anledning till att få håret insatt på salong hellre än att sätta in själv hemma.